Reinventem els Banc de Temps durant la pandèmia de la Còvid-19

El divendres 10 de desembre, en horari de 16 a 19 h, se celebrarà a l’Auditori de Ca l’Escoda la Jornada Internacional de Bancs de Temps “Reinventantt els Bancs del Temps durant la pandàmia de la covid-19”

El nostre municipi, Premià de Mar serà la Seu de la Jornada Internacional dels Bancs del Temps.

L’Associació Salut i Família amb el suport de l’Ajuntament  iel Banc de Temps de Premià de Mar celebrarà el divendres 10 de desembre, a l’Auditori de Ca l’Escoda, la Jornada Internacional de Bancs de Temps, sota el lema “Reinventem els Bancs del Temps durant la pandèmia de la covid-19”.

L’Ajuntament i el Banc de Temps de Premià de Mar seran els amfitrions de la Jornada Internacional dels Bancs de Temps.

Programació de la Jornada:

  • Els Bancs de Temps i les Xarxes Comunitàries Inclusives, a càrrec de la Dra. Elvira Méndez. Directora de l’Associació Salut i Família.
  • Xarxes Comunitàries Locals: L’experiència del Banc de Temps de Premià de Mar, a càrrec del Dr. Pere Beato i membres del Banc de Temps de Premià de Mar. Metge de família del Cap Sta. Anna-Tió de Premià de Mar (Cotet). President de Semergen Catalunya (Societat de Metges d’Atenció Primària de Catalunya.
  • Taula Rodona: Experiències de Xarxes Comunitàries durant la pandèmia COVID-19 en diferents països.  Ponents: Sra. Krista Wyatt (EEUU),  Sra. Leonina Grossi (Itàlia), Sra. Eliana Madeira (Portugal), Sr. Xavier Suñer (Sant Cugat del Vallès), Josefina Altés (Asociación Iberoamericana de Bancos de Tiempo).

Es comptarà amb la col·laboració de l´Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

La cloenda de la Jornada anirà a càrrec de l’Alcalde de l’Ajuntament de Premià de Mar, el Sr. Rafael Navarro.